fbpx

POGOJI POSLOVANJA

SPIJETE VSAJ 3 KAVE NA DAN?

Ponudba za popolnoma brezplačen kavomat velja za vse vas, ki v povprečju spijejo vsaj 3 kave na delovni dan. Takrat je kavomat za vas popolnoma brezplačen! V primeru, da ste manjši porabniki kave, lahko montažo kavomata v vozilo ali zavrnete ali pa sprejmete spodnjo ponudbo.

3 KAVE
v povprečju na delovni dan
0
Doplačila
2 KAVI
v povprečju na delovni dan
5
Doplačila/mesec
1 KAVA
v povprečju na delovni dan
10
Doplačila/mesec

S tem načinom se zavarujemo pred možnim goljufanjem, kot je npr. kupovanje kavnih kapsul drugih proizvajalcev, montaža kavomatov v vozila, katerih vozniki so ali majhni porabniki kave ali pa za storitev niso navdušeni. Pravi pivci kave bodo brez težav dosegli minimalno količino 3 popitih kav na delovni dan.

Za računanje povprečja se upošteva 22 delovnih dni na mesec. V izračun se voznikom v prid upoštevajo nepredvideni dogodki, kot so bolniška odsotnost, dopust in popravila. Povprečje nad 3 kave se vam v dobro prenaša v naslednje mesece.

Prvi mesec uporabe je testni mesec brez obveznosti. V prvem mesecu se lahko odločite ali želite nadaljevati z uporabo kavomata ali pa vam ga brez posledic odstranimo.

Kaj pridobite?

S kavomatom do lagodnejšega življenja na poti.

Kvalitetna in poceni kava vedno ter povsod

Neglede na lokacijo, neglede na vremenske razmere in neglede na epidemiološke razmere boste imeli vedno dostop do dobre in poceni kave.

Brezplačna uporaba 700W inverterja

Poleg kavomata dobite v uporabo tudi 700W inverter, katerega lahko uporabljate tudi za lastne potrebe.

Prihranite na delu in denarju

Konec dragim in neokusnim kavam na postajališčih ter konec kuhanja turške kave.

Počastite prijatelje

Na postajališčih presenetite prijatelje in se podružite ob kavi. Poceni zabava zagotovljena.

Sprobajte in se odločite potem

Prvi mesec je testni mesec in če ne boste zadovoljni, vam brez posledic odstranimo kavomat.

Vas skrbi povprečje treh kav?

Imate doma kavomat? Počastite prijatelje. Povprečje nad 3 kave se vam prenaša naprej v naslednje mesece. Tudi v primeru doplačil poceni kava - 0,53€/kavo z vključenih 5€ doplačila in 0,76€ z vključenih 10€ doplačila.